Standul FORTEC la TRANSLOGISTICA 2015

Standul FORTEC la TRANSLOGISTICA 2015

 Cu ocazia TRANSLOGISTICA 2015 FORTEC pune accentul pe prezentarea bateriilor cu tehnologie gel. Fabrica SONNENSCHEIN a grupului EXIDE TECHNOLOGIES este inventatorul acestei tehnologii.

Ea a demonstrat în timp avantaje certe faţă de tehnologia clasică plumb-acid, iar în momentul de faţă oferim tipuri de baterii cu gel dedicate unor aplicaţii specifice:
 
  • Elemenţi SONNENSCHEIN de 2V tip EPzV pentru electrostivuitoare şi electrocare. Datorită supapelor VRLA şi a tehnologiei cu recombinare de gaze este alegerea ideală pentru logistica industriei alimentare şi farmaceutice unde sunt restricţii legate de emisia de gaze. În plus faptul că nu necesită mentenanţă şi pot fi utilizate şi la încarcare parţială le fac utile în orice depozit.
  • Monoblocuri SONNENSCHEIN GF. Disponibile în variante de 6V şi 12V, cu capacităţi de la 15 la 270 Ah sunt bateriile cel mai frecvent utilizate, inclusiv în echiparea din fabrică, de cei mai cunoscuţi producători de maşini de curăţat. Asigură până la 1000 cicluri de descărcare fără mentenanţă şi sunt frecvent utilizate şi în electrocare, nacele, scaune pentru invalizi.
  • Baterii SONNENSCHEIN SOLAR. În sisteme fotovoltaice sau backup fără mentenanţă SONNENSCHEIN este un nume de referinţă care a stabilit noi standarde de performanţă.